Ecomenja és l'empresa a càrrec del servei de cuina i menjador. El projecte d'
Ecomenja es basa en els següents compromisos:
- Tots els menús són equilibrats i nutritius.
- El 95 % del producte és de conreu ecològic certificat. El peix és fresc i salvatge.
- Els menús respecten i aprofiten la temporada de cada producte.
- Els àpats són elaborats a la cuina de la mateixa escola, a partir de productes frescos, sense emmagatzematges innecessaris ni congelacions prèvies.
- El subministrament de productes frescos es fa principalment a través de productors locals i de proximitat (aproximadament en un 70%).
- Projecte pedagògic amb diversitat d'activitats per fer a l'hora del menjador.
- Certificat de menjar ecològic i de km. 0.
Durant el dinar, els nens i nenes estan acompanyats per l’equip professional de monitors i monitores de menjador del centre, que s'encarreguen de vetllar pel bon funcionament del mateix. Després de dinar, els nens i nenes fan activitats d’esbarjo al pati de l’escola (si el temps ho permet). Els infants més petis de l’escola (P3) fan la migdiada a la seva aula, afavorint així la tranquil·litat i el descans necessaris després de dinar.
Preu menú fix: 6,91€
Preu menú esporàdic: 7,60€
Retorn del preu del menú en cas de no assistència al menjador: 2,20€
Trobareu la
informació ampliada, les quotes i els
menús mensuals al
web de l'escola.
La
coordinadora del servei de menjador és la
Núria Hurtado.
Telèfon de contacte:
93 759 10 00
Mòbil i Whatsapp:
638 285 436
e-mail:
vaixellburriac.ecomenja@gmail.com